• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=+905445599794
  • https://instagram.com/ankarahavuz?utm_medium=copy_link
  • https://www.youtube.com/results?search_query=ankarahavuz.com

Anasayfa


     Yüzme havuzu fiberglas polyester

   
Ürün Kodu : POOL 011
Ürün Özellikleri
300x650x150 cm 200x400x90 cm
        İncele
 
 
İncele
Yüzme havuzları imalatı, Fiberglass yüzme havuzları, Monoblok tek parça polyester yüzme havuzu, 3 metre eninde 6,5 metre uzunluğunda 1,5 cm derinliğinde Yüzme havuzu imalatı, Montajı Kolay havuz olarak uzun ömürlü oluşu ve zamandan tasarruf etmek isteyenler için, Dar alanlarda havuz yapımın çok zor olduğu yerlerde bir iki günde montaj yapılabilen ertesi gün havuzu kullanabilme olanagı sunan; imalat aşamasında etrafı fazla deforme etmeyen montajı kolay olan renk seçeneği olan fiberglas havuzlarımız hem sağlam hem hijyenik hemde su sızdırmazlık garantilidir.

 Fiberglas polyester havuzların daha ekonomik ve taşınabilir olduğunuda göz önünde bulundurusak fiberglas polyester yüzme havuzları hobi bahçelerine, villa bahçelerine,teraslara yüzme havuz yapıması artık daha kolay ve fiyatı uygun havuz olarak daha mantıklı olduğu bilinmektedir. Portatif havuz olarak da bilinen fiberglas yüzme havuzları aynı zamanda bir yerden bir yere taşınması  nakli daha kolaydır. 

http://www.ankarahavuz.com 
http://www.havuzsan.com 
http://www.bestfiberpool.com   
htp://www.ankarahavuz.com.tr 

internet sitelerimizle sizlere havuz yapımı,havuz projeleri,havuz tasarımı,havuz malzemeleri,havuz ekipmanları satışı,havuz filtrasyon sitemleri,havuz merdiveni,havuz aydınlatması,havuz robotu,Otomatik dozajlama,havuz kimyasalları,fiberglas polyester kapak imalatı ve satışı da yapmaktayız.

Fiberglas havuzlar konusunda daha detaylı bilgi ve havuz fiyatları hakkında bilgi almak için  lütfen internet sitelerimiz üzerinde bizimle iletişime geçiniz.