• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=+905445599794
  • https://instagram.com/ankarahavuz?utm_medium=copy_link
  • https://www.youtube.com/results?search_query=ankarahavuz.com

Anasayfa


     Kuru havuz imalatları

   
Ürün Kodu : KRH 002
        İncele
 
 
İncele
Kuru havuz Genellikle Meydanlarda parklarda çocukların su ile oynayıp serinlemeleri ve  akşamlarıda renkli LED ışıkları ile görsel bir şov yapmaktadır. 

adından da belli olduğuna göre altında bir havuz var ve bu havuzun üzerine 
plastik takoz ayaklardan oluşan Platform kurularak Havuz suyunun üzerine doğal taş mermer traverten granit vb. kaplama ile havuzun üzeri kapatılmaktadır. Sadece fıskiye nozul ve LED aydınlatma ve paslanmaz çelik ızgaralar koyulacak şekilde kapatılır havuz yüzeyinde su gözükmez ve insanlar çocuklar havuz üzerinde oyun oynayabilirler. yürüyebilirler.
  
Kuru havuzlarda tasarım uygulama imalat ve montaj Çok önemlidir. konusunda uzman deneyimli bir firma tarafından tasarımdan başlayarak proje inşaat ve montaj olarak destek alınmalı firma ile beraberce yapılmalıdır. 

Kuru havuzlarda 
 ışık ve fıskiye sistemleri ainmasyonu yapılabilmektedir.
 
Kuru havuz LED aydınlatma imalatlarımızIP 68 LED  aydınlatma sıtandartlarında olup reçine dolgu ile doldurulmaktadır. Havuz ve fıskiye LED aydınlatmalarımız 12 Volt olup ; 6W LED 9W LED 12W LED 18W LED aydınlatma şeklinde
Havuzsan ankara havuz ortak üretimidir.

Fıskiye ve havuz içi aydınlatma olarak Süs havuzlarında,Fıskiye sistemleri aydınlatmalarında su altı LED aydınlatma olarak kullanılmaktadır.

Havuz fıskiye nozul LED aydınlatmalarımız RGB sistemli olup animasyona
ve renk geçişlerine uygun üretilmektedir. İstenirse tek renk olaraktanda imalatı yapılabilmektedir. 

Kuru havuz LED aydınlatmalarımız Kuru havuzlarda kullanılmak üzere özel tasarlanmakta olup ortasından fıskiye nozul takmak için çeşitli çaplarda dişli boşluklar bırakılmaktadır. Aynı zamanda açık süs havuzlarında da kollektör ve fıskiye üzerine takılabilmektedir.

Havuz fıskiye nozul LED aydınlatmalarımız su altında çalışımaya göre imalat yapılmış olup kablo ekleri reçine ve ekmufu ile yapılmalıdır. Eklerinden su almadıkça asla içerisine su almama garantisi vermekteyiz.

Detaylı bilgi için http://www.ankarahavuz.com.tr adersimizden iletişime geçebilirsiniz.